Despre noi

S.C. Auto Lider Expert srl - Magazin online piese auto import si autohtone - Catalog online piese de schimb , accesorii si consumabile
 
Sc. Auto Lider Expert srl  dorește sa îți ofere un sistem prin care sa poți afla si comanda in timp util tot ceea ce te interesează pentru mașina ta. Spunem "mașina ta" pentru ca sistemul pe care îl propunem permite ca la orice ora sa poți analiza o oferta pentru cele mai uzuale piese destinate autoturismului tău. Astfel fiecare găsește simplu ceea ce își dorește. 
Folosind sistemul propus, vei beneficia si de preturi reduse. 

O data  identificate piesele pentru mașina dorita, oricând poți trimite o comanda, eliminându-se timpul pierdut de tine si implicit de noi. 
Activam din anul 2009, in domeniul pieselor auto si speram sa te convingem ca sistemul implementat beneficiază de sprijinul experienței noastre, experiență ce se concretizează in : 

-existenta unei mari baze de date cu piese auto;
-un sprijin real pentru tine, din partea operatorilor noștri;
-o colaborare, deja  tradițională, cu furnizorii de piese auto, ceea ce ne oferă avantajul de a oferi preturi competitive.

In speranța ca te-am convins, ca noi îți oferim cel mai bun raport calitate - preț, îți oferim posibilitatea de a te bucura de timpul tău intr-un mod mult mai plăcut, decât sa alergi prin oraș, de la un magazin la altul.

Iți dorim o navigare cat mai plăcută si cat mai utila, pe site-ul nostru. 
 

Cu respect pentru timpul si banii dumneavoastră, 
sc AUTO LIDER EXPERT  srl